Geplaatst op

Leners die in 2023 een leen-aanvraag deden het verzoek dit opnieuw te doen

Beste Leners,

Met enthousiasme zien we dat er in 2023 grote getalen aanvragen voor onze producten zijn gedaan. Tot onze spijt hebben jullie als leners wel aanvragen kunnen doen en wij als uitleners deze niet kunnen honoreren. Dit omdat de site waarop wij uitlenen langere tijd defect was. Wij hebben deze aanvragen niet kunnen inzien en hierop reageren.

Hierdoor hebben wij een achterstand opgedaan die we niet meer kunnen inlopen. Om die reden kunnen de lener voor producten aangevraagd in 2023 een mail in jullie mailbox ontvangen waarop aangegeven dat het product niet kunnen uitlenen. Het vriendelijke verzoek opnieuw een aanvraag te doen als u alsnog wilt lenen. Inmiddels is de site gemaakt en nemen we de aanvragen vanaf januari 2024 in behandeling.

Wie weet tot ziens bij de Uitleen.

Geplaatst op

Wensenlijstje Uitleen voor 2022?

Wat moet er volgens jou op het wensenlijstje van de Uitleen voor 2022? Door Corona heeft de ontwikkeling van de Uitleen een tijdje stil gelegen. Maar gelukkig kunnen we in het vroege voorjaar het assortiment uitbreiden en gaan we zorgen dat je makkelijker kan vinden wat je zoekt. Dat doen we bijvoorbeeld door de producten in te delen in een aantal groepen die passen bij het model “positieve gezondheid” van Machteld Huber.

Denk mee en mail je idee!

Achter de schermen zijn we druk bezig om nieuwe producten te zoeken en te bestellen en te zorgen dat de website weer up-to-date is. Heb jij wensen voor nieuwe technologische innovaties die je graag wil uitproberen om het leven van clienten prettiger en zelfstandiger te maken?

Mail dan je idee met korte uitleg naar: uitleen@reinaerde.nl